Cartell de la 33a Setmana del Llibre en Catal脿 馃槤

Em fa una il路lusionada grossa sortir al cartell de la 33a Setmana del Llibre en Catal脿 de #Mallorca! 馃コ馃コ馃コ Heu vist qu猫 b茅 trec la llengua? 馃槀馃槀馃槀

Mil gr脿cies al Gremi de Llibreters de Mallorca a per comptar amb mi. Com a escriptora novella no podria haver tingut millors companys de viatge. Gr脿cies gr脿cies gr脿cies llibreters i llibreteres de Mallorca! Vos estiiiim! 馃グ馃グ馃グ @lilaielscontes
@espaicaramulls
@embatllibres @drac_magic @llibreriaquartcreixent @insulaliteraria @finis_africae_llibres @llibres_ramon_llull_palma.

Gr脿cies Josep M. Flores i Cati Morell de Taempus per la vostra amabilitat, la vostra comprensi贸 i complicitat, els vostres somriures i… sobretot per la feinada que heu fet amb els cartells i els v铆deos (uish que ja he fet un spoiler 馃槀馃槀馃槀)

I heu vist quins companys de cartell tan fant脿stics que tenc? 馃槻馃槏馃 Miquel Ray贸, Miquel 脌ngel Llad贸, Llucia Ramis, Aina Salv脿, Pep Toni Bau莽脿, Miquel Mas Fiol, Clara Fiol, Sebasti脿 Portell (que a m茅s 茅s el meu presi. B茅, el meu i el de tots els de l’@escriptorsaelc 馃槀馃槀馃槀).

Encara no fa ni un any que vaig publicar el meu primer llibre, ‘El m贸n m脿gic de Lot: Leilani i el nigromant’ amb Edicions Bal猫ria. De fet precisament durant la Setmana just es complir脿 1 any de la presentaci贸 a Palma, un dia m脿gic, el 17 de setembre de 2021.

La 33a Setmana del Llibre en Catal脿 us espera del 14 al 18 de setembre de 2022 al pati de la Miseric貌rdia de Palma. I El m贸n m脿gic de Lot hi ser脿 present. Seguiu-nos a les xarxes i us anirem informant!

#lasetmanamallorca22 #llibrescatal脿mallorca22 #PatiLaMiseric貌rdia #Palma #llibreters #Mallorca #cultura #llibres #literatura

#ElM贸nM脿gicDeLot #LeilaniIElNigromant
#ElsDosCapitans #LiteraturaEnCatal脿 #LiteraturaFant脿stica #LaLlenguaQueEnsUneix脡sNostra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s