L’autora

Na Joana i en Max a es Carnatge (Mallorca). Foto de les solapes del primer llibre de Lot

Joana Maria Pastor Perelló (Palma, 1979) publica ara la seva segona novel·la, continuació d’El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant. Començà a escriure el 2018 després de viatjar a Hawaii, perquè sentí que havia arribat el moment de donar vida a una història que li ballava pel cap.

Decidida, tenaç i alegre s’ha llançat ara a l’univers editorial amb la il·lusió d’oferir al món el seu do. Amb una imaginació desbordant i molta energia, està escrivint la quarta novel·la de Lot i combina la feina d’arxivera amb la seva passió pels llibres.

De jove va llegir centenars de llibres i la seva mare pensava: “aquesta nina serà escriptora”. Però mai no va tenir interès en assumir cap altre paper més que el de lectora en la cadena literària. Tot canvià el 2018…

La seva confiança en què “el que escriu és el que ha d’escriure”, fa que poleixi, revisi i perfeccioni frases, expressions i mots. Però mai el contingut ni la història que ha sortit a raig del més profund de la seva ànima. Les peripècies de n’Eli i tots els personatges que l’envolten són una aventura màgica, real i trepidant que fa que els lectors sempre en vulguin més. Per sort, hi ha Lot per a estona!

Fotos de l’autora, a diversos escenaris però sempre rodejada de llibres o llibreries 😉

17 de setembre, presentació del primer llibre de Lot
Presentació del segon llibre de Lot a Inca, a la llibreria Espirafocs, maig de 2022

Na Joana i en Max a la 40a Fira del Llibre de Palma, juny 2022

Presentació del segon llibre de Lot a Maria de la Salut
Amb el cartell (i al cartell) de la 33a Setmana del Llibre en Català, setembre de 2022