Habemus librum!

Ja tenim el llibreeeee 🎊🎊🎊🎊 El part ha estat fàcil, tot ha anat una monada i ja l’hem pogut tocar, mirar i engronsar!!! 📚📚📚📚 Pesa 27 capítols, un pròleg i un epíleg i medeix 408 pàgines! 🤪😂 Avui amb la dissenyadora de les tapes, n’Arantxa Gállego, de más bonito que un san luis hem celebrat com toca aquest nou fillet 👶 que hem dut al món. Ja n’havíem fet uns quants… però sempre aliens. Avui és el meu i estic contenta, orgullosa i feliç com tota mare novella! 🤱 Moltes gràcies a Edicions Balèria per fer realitat aquest somni! 💖🙏

2 pensaments sobre “Habemus librum!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s