Vídeo de la presentació del llibre a Palma, el 17/09/2021

Ja tenim aquí el vídeo de la presentació d’El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant, al Centre de Cultura Sa Nostra, el 17 de setembre de 2021. La presentació compta amb les intervencions de Guillem Rosselló Bujosa, d’Edicions Balèria, i Joana M. Pastor Perelló, autora de la novel·la. Gràcies a la Fundació Sa Nostra per acollir-nos tan fantàsticament en el seu espai del carrer Concepció i a en Toni de Mopi per la realització i edició del vídeo.

Càmera i… acció!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s