Spot promocional de la presentació del 17 de setembre a Palma

Vols recordar com va ser la presentació de la novel·la El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant a Palma, al Centre de Cultura Sa Nostra? Vols tornar a emocionar-te revivint aquell dia tan especial?

Hem fet aquest petit vídeo pensant en tots vosaltres: familiars, amics, companys… No hi ha paraules per agrair a tota la gentada que va venir a celebrar amb nosaltres, autora i editor, l’inici d’aquesta història tan guapa i d’aquesta trilogia que farà història! Perquè no hi ha res més fantàstic i màgic que compartir l’alegria, la joia i la felicitat: GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s