Gràcies gràcies gràcies

21 imatges, 21paràgrafs, 21 gràcies gràcies gràcies

(Tot això es va fer expressament per a l’Instagram i ho he adaptat com a bonament he pogut, per al web 😉 Així que si qualque cosa no us acaba de quadrar… és per això. Gràcies per la comprensió)

 1. Gràcies a la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears per l’acollida de la presentació de la meva primera novel·la “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” 📚📚📚 Gràcies gràcies gràcies 🙏🙏🙏
 2. Gràcies a Hawaii, perquè els llibres que he escrit i els que escriuré són un regal fruit d’aquell viatge que vaig fer la Pàsqua de 2018. Perquè el món és de les valentes dones! Gracias Verónica, gràcies Mari Carmen, mahalo Jeana and Ruth. The book is also yours. Aloha 🌺 Mahalo 🙏 Hawaii 🌋
 3. I què seria de mi sense els meus amics? Aquest cap de setmana un nou amic em feia veure la benedicció que és tenir tants amics. I és que és ben cert: els meus estimats ferrerets, els companys i companyes d’escola i de la universitat, les meves germanes de ho’, ses quatre, les full ekip, totes les meves aloha sisters d’arreu del món, la gent que he conegut a les feines que he tengut i que segueix al meu camí… I tota la gent que ja no és a la meva vida però que en algun moment fou molt important per a mi: els meus grups de rol, els meus amics de Barcelona i un llarguíssim etcètera.Si has arribat fins aquí i te penses que no t’he esmentat no és vera, hi ets perquè et duc al ❤ Perquè siguis de Mallorca, de Barcelona, Madrid, Galícia, Euskadi… o Tombuctú… ets a prop meu, de cor a cor, d’ànima a ànima 🙏🙏🙏
 4. Gràcies infinites a totes les llibreries pel vostre suport! Sense vosaltres faltarien llocs de trobada entre els lectors i “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” ❤️ Gremi de Llibreters de Mallorca, Quart Creixent, Quars, Drac Màgic, Literanta, Ínsula literària, Lila i els contes, Biblioteca de Babel, Baobab, Espai Caramulls, Llibres Ramon Llull, Llibres Colom, Es Raconet, Embat, Agapea, Lluna, La Librera del Savoy, Univers del Còmic, Gotham Comics, Rata Corner, Metrópolis Mallorca, Espirafocs (Inca), Papereria Es cantó (Porreres), Papereria Ses Corbates (Maria de la Salut).
 5. Gràcies a tots els mitjans de comunicació que us heu fet ressò de “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant”. Gràcies per la difusió a Última Hora, Ib3 Notícies i a Ib3 Ràdio, als programes La Gran Vida i Al Dia.Esperem que aviat en siguin molts més! 📺📻🗞📰
 6. Gràcies a n’Alejandra i en Fernando per les vostres pedres. 📿💍💎 La malaquita que duia penjada pel coll a la presentació del llibre “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” era d’ells, i no debades n’Alejandra sempre me diu que soc una de les seves millors clientes. Me xiflen les pedres! No sabeu què regalar-me? Una pedra. És el teu cumple aviat? Pentura te cau una pedra 🤪🤪🤪 Els trobareu, com na Marion (punt núm. 9), a la plaça Major.
 7. Si hi hagués un Òscar a les millors tapes de l’any, aquest seria, sens dubte, per a n’Arantxa Gállego de más bonito que un san luis i viu sa Serra. Ja he perdut el compte de les vegades que m’han felicitat per la coberta del meu llibre. Idò ja ho sabeu, la màgia de l’exterior és obra i gràcia d’ella! GRÀCIES perquè són meravelloses!
 8. Gràcies a Fent Carrerany per l’organització i pel suport en la presentació del llibre “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” a Maria de la Salut, que vam fer el 24 de setembre. Gràcies a en Joan Gelabert Mas per la presentació, i a tota la resta de la quadrilla per la feinada. Gràcies gràcies gràcies! ❤❤❤ PS Us he dit ja que estau llogats per a l’any que ve? 😁
 9. Gràcies de tot ❤ a na Marion i a les seves mascaretes. És meravellosa, riallera, alegre, vital i optimista. Mmmmmm a qui us recorda aquesta descripció? 😂😂😂😂 Me va cercar les teles que anaven més a joc amb els vestits (de les dues presentacions) i me’n va fer quatre a posta, amb un amor tan gran!!! 🥺😍 Podeu trobar na Marion a la plaça Major, gairebé tots els dematins excepte diumenge i dimecres. Però ara per Nadal 🎅👑👑👑 és a la plaça d’Espanya! Anau-hi, té moltes coses xules i és un 🌞
 10. Gràcies Toni de Mopi Studio Mallorca (cercau-lo a Instagram) per aquests vídeos tan genials que vas fer de la presentació del llibre a Palma. 🎥🎬 Gràcies per la teva simpatia, el teu bon humor i la teva professionalitat! En farem més, i al proper promet venir amb una claqueta 🎬 3, 2, 1 acción 😂😂😂 Sabíeu que el renou que feien antigament les claquetes era per verificar que imatge i so estaven sincronitzats? Toma info útil que us acab de donar 😂😂😂 De res! Si voleu veure els vídeos, els teniu al canal de YouTube d’El món màgic de Lot.
 11. Gràcies infinites a en Max, el meu estimat labrador negre (saps ja que el segon llibre de Lot està dedicat a ell?). Em cuida més enllà de l’imaginable, em protegeix i em salva de mi mateixa. A “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” hi té un paper estel·lar! 🤐 I és l’únic personatge del meu món “real” que he plasmat al llibre 🐎 Gràcies gràcies gràcies per ser a la meva vida i compartir aquest trosset de camí 👩🏻‍🦱🐶
 12. Gràcies a na Ceci de la perruqueria Botons (plaça Raimundo Clar) pel maquillatge, per la calma i pel bon humor. I a na Caye i n’Ana pel vostre caliu. He après moltes coses, de les dues sessions, però me’n recordaré tota la vida que per maquillar-te els pòmuls ha de parèixer que t’has menjat una pruna com si gravessis un episodi del Dr. Slump (Arale forever!).
 13. Gràcies a VistaPrint (Internet) per aquests punts de llibre tan fantàstics. I per complir amb la màxima de què la satisfacció del client és el més important. De veres que sou fantàstiques totes les al·lotes que m’heu atès al telèfon i us recomanaré a tort i a dret! El millor servei d’atenció al client del món! 😍😍😍 Absolutament recomanable! 📢 Ja duc 2.000 punts de llibre de la primera novel·la i meam si abans de Sant Jordi 2022 en podem fer mil més. 👉 En vols per a la teva llibreria, botiga, biblioteca, escola o per a tu? Escriu un comentari a aquest post i te’n faré arribar! 🎁
 14. Gràcies infinites a Happy Tribu of Dogs (Instagram). Gràcies Neus i gràcies Nurya per cuidar tan bé d’en Max 🐶 quan més falta em feia. Gràcies per cuidar del meu estimat labrador negre. ❤ Brindem per molts més passejos junts 🍾🥂 i per moltes presentacions menys accidentades 😚
 15. Gràcies gràcies gràcies a tots els lectors i lectores de la meva primera novel·la “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant”. 🙏🙏🙏 Gràcies infinites per les fotos 📸, pels comentaris, públics i privats 🗣🗯, pel feedback de les petites errades que hi ha 🖋, per les ganes que teniu els que l’heu acabada de saber què més els passa als seus personatges 🤐, pels ànims que em donau 🥇, per les fotos que m’enviau dels trossos que us agraden,🥺 per continuar la màgia i anar passant el llibre a amics i familiars, 💫 i per estar al meu costat i compartir aquesta etapa del camí. Gràcies als coneguts i desconeguts, als que l’han tret d’una biblio, l’han comprat o els l’han deixat, 📚 als que ja són fans de Lot i esperen el segon amb delit, 🏃‍♀️🌪i als que “no m’agrada la literatura fantàstica però el teu m’ha agradat” 🧙‍♂️ I també gràcies als que no els ha agradat, perquè només faltaria, hi ha gustos per a tots els colors! 🤷‍♀️ GRÀCIES A TOTS perquè sense vosaltres la publicació de la SEGONA EDICIÓ no seria una realitat! ❤❤❤
 16. Gràcies a l’Ajuntament de Maria de la Salut per acollir-nos a la Casa de Cultura i fer-nos sentir tan estimats! Ens veiem l’any que ve per a “El món màgic de Lot: 🤐🤐🤐“. Ai Déu meu, què em costa no dir-vos encara el títol! 😂😂😂
 17. Gràcies també a An Mary (c. Sindicat, Palma) per aquesta meravella de vestit! 👗L’any que ve haurem de pensar en una altra cosa, no? 🤭😚🤯
 18. La meva primera novel·la “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” està dedicada “a mumare i a mumpare, perquè m’han fet estimar els llibres i la lectura”. Gràcies gràcies gràcies, perquè sempre hi sou. ❤ I gràcies també a la resta de la família, per tot el vostre recolzament incondicional. Als que ens veiem molt, i als que no ens veiem tant. Perquè tots formau part sel meu llinatge! 💜👨‍👩‍👧‍👦🌟🌊
 19. A les biblioteques, un dels meus llocs preferits del món, tenen el primer llibre de Lot a les seves prestatgeries. A algunes els l’he dut jo, a d’altres hi ha arribat per mitjans diferents. Cada pic que algú treu “El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant” en préstec se m’eixampla el 💜 I que no sigui el darrer cop! 🥳 Gràcies gràcies gràcies per la vostra tasca! I brindem per un 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ ple de llibres a les biblioteques 🥂🍾 Biblioteca de Cort, biblioteques municipals de Palma, Biblioteca de Can Sales, Biblioteca de Cultura Artesana i Centre Coordinador de Biblioteques del Consell de Mallorca, Biblioteca de Manacor, Biblioteca de Can Torró (Alcúdia), Xarxa de Biblioteques de Menorca, biblioteques públiques de Ferreries, Sant Lluís, Es Migjorn Gran, es Castell, es Mercadal, Ciutadella, Fornells, Alaior. 📚💜🙏
 20. I si d’agrair va la cosa, el primer GRÀCIES de tots ha de ser per en Guillem Rosselló Bujosa, d’Edicions Balèria per confiar en el projecte de Lot i en mi. Gràcies gràcies gràcies! Brindem per un 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ ple de llibres i ple de Lot 🍾🥂 I per la SEGONA EDICIÓ de Leilani i el nigromant! 📚📚📚
 21. Gràcies gràcies gràcies a tothom per aquests 3️⃣ mesos tan fantàstics! I endavant les atxes cap a un 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ ple de màgia 🪄🔥🧙‍♂️ i llibres 📚📚📚

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s