Bossa corporativa

Ahir al restaurant del Brondo vaig descobrir una artistassa que resulta que ja coneixia, d’haver vist obres seves al carrer. Estic xerrant de Carolina Adan Caro 😍 La seguirem d’aprop.🧐

Però tornant a Lot, perquè ‘he venido a hablar de mi libro’ 😂😂😂 en revisar la foto amb la pintura, a ca meva, me’n vaig adonar que pot ser un bon spoiler de quan podreu continuar amb el segon llibre d’El món màgic de Lot. Ahir ja us vaig donar el títol, Els dos capitans. I avui… un poc més, per fer més dolça l’espera… 🤭

Ni confirm ni desmentesc res però… amb un poc d’imaginació… les ‘taques’ de pintura cobren vida, com si fossin una natura morta… ‘Y hasta aquí puedo leer’ 🤐 que ho acabaré amollant tot 😂😂😂

Ah, esperau, que me n’oblidava. Ahir també vaig estrenar bossa corporativa, per obra, gràcia i regal de n’Arantxa Gállego de
más bonito que un san luis. Llevaba esperando la ocasión especial para estrenarla y qué mejor que ayer, cinco meses después de la presentación del libro 😍😍😍 ¿Cómo van las tapas para el segundo libro? 🤭🤭🤭 ¿Las guardamos un poco más, no? 📚📚📚 Continuen atentos a sus pantallas, perquè això no ha fet més que començar. #ElsDosCapitans #ComingSoon