Lot desembarca a Can Sales

Divendres 1 d’abril vaig fer una xerrada “La literatura fantàstica a través del catàleg de la Biblioteca Pública de Palma Can Sales: dels clàssics a El món màgic de Lot“. La idea era triple:

  1. Parlar de literatura fantàstica, analitzant una mica contingut, objectius i història.
  2. Explicar una mica com funciona el catàleg de Can Sales a l’hora de cercar llibre d’aquest gènere i mostrar alguns dels exemplars que tenen de literatura fantàstica i gèneres similars, a través del camp “matèries” del catàleg (no vaig pensar a fer la foto completa del mostruari, “que le corten la cabeza”).
  3. Xerrar una miqueta de Lot i dels meus referents de literatura fantàstica. 🙂

A més vaig aprofitar per dur, en primícia, el roll-up del segon llibre. I també vaig regalar un exemplar d’Els dos capitans a la biblioteca. Perquè, com sempre, vull que Lot arribi a tothom que hi vulgui entrar.

Davall de tot teniu les fotos de l’acte i, a continuació, la Prezi que vaig fer per a l’ocasió. Us perdreu la meva “actuació” i no tindrà tanta gràcia 🙂 però si no vau poder venir, aquí teniu una miqueta els temes que vaig tractar. Em va resultar una mica difícil preparar-ho, en primer lloc perquè no soc una experta en literatura fantàstica; i després perquè no sabia el tipus de públic que acudiria, així que vaig mirar que fos adaptable i digerible, per a tots els públics 😉 Clicau a la imatge inferior i anireu a la Prezi.