Firma de llibres de Lot per Sant Jordi

📢📢📢 Ja s’acosta Sant Jordiiii⏳️

Enguany serà el meu primer Sant Jordi com a escriptora i em trobareu a les paradetes firmant 2️⃣ llibres 🥺 No pareix possible i a la vegada ho és perquè TOT ÉS POSSIBLE!

A la bona gent de Llibres Ramon Llull ja els coneixia una mica, però quan vaig entrar-hi amb el meu llibre a les mans fa poc més de sis mesos n’Àlex em va demanar si hi aniria a firmar per Sant Jordi. PER SANT JORDI! No m’ho podia creure! Jo! Una autora novell! I ara, sis mesos després, Sant Jordi 2022 ja s’acosta i el que semblava una utopia s’ha fet realitat i me trobareu a Llibres Ramon Llull DISSABTE 23 d’abril horabaixa entre les 17 i les 18 h a la paradeta que tindran n’Àlex i na Joana a la PLAÇA D’ESPANYA. Gràcies al·lots per confiar en mi i posar-m’ho tot sempre tan fàcil 🙏

I el dematí seré a la Llibreria Quart Creixent amb na Miquela i na Marta firmant llibres a la PLAÇA MAJOR d’11 a 12 h. Gràcies gràcies gràcies!

Com veis sempre estic rodejada d’àngels, a totes les places del món 😇

Veniiiiu! Que hi haurà moltes sorpreses! 😁🤭🤐 I, evidentment, hi podreu comprar tots els llibres d’El món màgic de Lot: LEILANI I EL NIGROMANT i ELS DOS CAPITANS.

#SantJordiIsComing #Gràcies Gràcies Gràcies #23Abril #DiaInternacionalLlibre 📚🌹🐲🐎⚔️