Vídeo de Sant Jordi 2022

Avui fa una setmana del meu primer Sant Jordi com a escriptora. 📚🌹🐉Un dia màgic ja de normal, imaginau-vos el que va ser per a mi tenir dos llibres a les paradetes. DOS LLIBRES.

La metereologia adversa va ser una protagonista més, no desitjada per ningú però, tot i així, present. I hem d’agrair, a Palma, la seva benevolença i el seu acotament temporal. També agrair que la pluja me va dur dues coses meravelloses. Una és que me’n vaig poder endur a les firmes en Max, el meu estimat labrador negre. Si hagués fet sol i calor s’hauria hagut de quedar a cases. Però, és clar, un dels avantatges de tenir un ca ‘impermeable’ i ‘de mel i sucre’ és que el fa ideal per a aquests dies. L’altra és que vaig poder dur les meves botes d’aigua vermelles, molt adequades per al dia de Sant Jordi. Ah, i també va arrodonir encara més un ‘outfit’ improvisat, com em va fer veure la meva amiga Verónica, perquè, katiuskes i impermeable, anaven a joc del màgic del 2n llibre de Lot. Tot ben conjuntat sense ni adonar-me’n, tot ben ‘corporatiu’. Aquesta és la màgia més fantàstica de totes, aquella que sorgeix amb gràcia, facilitat i bellesa.

Gaudiu d’aquest vídeo meravellós que ha fet en Toni de Mopi Studio Mallorca, una coneixença que m’ha regalat la vida. Guatequeeee!!! 😜

I gràcies gràcies gràcies a la Llibreria Quart Creixent i a la Llibreria Lluna per ser a la meva vida, personal i escriptoril. I també moltes gràcies Llibres Ramon Llull per convidar-me a signar l’horabaixa. Dificultats de força major van fer que no poguéssim filmar el capvespre però també hi sou en esperit ❤️