El món màgic de Lot, lectura d’estiu i platja

Ara vos vaig a confessar una cosa. De vegades pens en com serà el primer pic que em trobi algú llegint el meu llibre al bus, a un parc, a la platja… Crec que el crit que pegaré se sentirà de Hawaii i tot… i segur que seré jo qui demanaré: que em puc fer una foto amb tu? 😂😂😂

A la que ha fet la foto la conec i la imatge m’ha arribat per wsp però… quina il·lu que m’ha fet! 🏖📖🌊

#ElMónMàgicDeLot #ElsDosCapitans #Platja #Estiu #Mallorca #GràciesGràciesGràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s