Per què triam un llibre?

Aquest darrer any li he donat moltes voltes a per què triam un llibre. Per les tapes? L’argument? L’autor? El títol? Una recomanació? I crec que pot ser per tot això, junt o per separat, i també per l’energia del llibre. Sobretot, per l’ENERGIA del llibre. Que té alguna cosa que ens ressona, una cosa que és per a nosaltres. I aquest llibre era per a mi. Sens dubte. Supòs que l’haurà llegit més gent, esper vaja. Però n’ @alejandropalomas no sap que el va escriure per a mi 😊

Vaig comprar aquest llibre no sé on, a finals del 2021, en una ronda de llibreries en què avisava que la 2a edició d’ ‘El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant’ estava disponible. No coneixia l’autor, no m’agraden les tapes especialment, ni el títol. L’argument sí, sobretot aquest ‘amor en majúscules’ que, curiosament, jo també m’he fet meu. I que és el propi. Perquè no hi ha amor més gran que el d’un mateix cap a un mateix. Però… per què el vaig comprar? (per a què?). I, sobretot, per què l’he llegit justament aquesta setmana, gairebé set mesos després de comprar-lo? Aquesta setmana, aquestes setmanes, en què ha passat de tot i res.

Feia molta estona que un llibre no em tocava tant. Molta. De fet no sé si mai cap llibre m’havia remogut tant. M’havia fet plorar d’aquesta manera. I no només pel que els passa als personatges sinó pel que m’ha passat a mi, aquestes darreres setmanes, aquests darrers mesos, aquests darrers anys.

Perquè aquest llibre xerra de SOMNIS. En majúscules. I de renúncies (o no renúncies). I de VERITAT. Aquest és un dels aprenentatges més grans d’aquestes darreres setmanes. Jo, que vull trobar la veritat a cada moment, he après que cadascú té la seva pròpia veritat. I que la meva és meva, ningú no la podrà entendre mai i ningú no me la podrà llevar mai. Ni tan sols jo.

@alejandropalomas GRACIAS GRACIAS GRACIAS por el regalo tan inmenso que me has hecho con este libro 🙏 No solo lo he disfrutado sino que me ha SERVIDO. Ha servido a mi propósito y a mi vida. Gracias gracias gracias ❤️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s