Més sobre la guia de lectura de Leilani i el nigromant

Si m’ho haguessin dit fa mig any no m’ho hauria cregut però… aquest mes d’agost he fet la guia de lectura del primer llibre de la saga: ‘El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant’, publicat encara no fa ni un any per Edicions Balèria.

L’he feta amb la inestimable ajuda de dues bones amigues meves que són profes i d’això en saben molt més que jo (na Carme Muñoz i el seu/meu llibre subratllat com si d’un fil d’Ariadna es tractàs; i na Joana M. Massanet); també he agafat (moltes) idees d’un parell de guies de lectura que m’han passat i… 🥁🥁🥁 m’he inspirat en alguns passatemps de la Cinemanía 😂😂😂 Què te pareix, secretari? 🤭🤭🤭

📢 Docents, pedagogs i curiosos de Lot, la guia de lectura la trobareu ben aviat al web de la saga (assuquinetes però encara no sé on) un web que, per cert, he canviat també aquest agost. Però això, estimats meus, seran figues d’un altre post.

Gràcies gràcies gràcies! 🙏🙏🙏

PS La guia de lectura té 27 pàgines, el llibre té 27 capítols i n’Eli té 27 anys. Us promet que les dues darreres coincidències van ser absolutament fortuïtes. La primera… realment n’hauria tingut 28 però vaig trobar que també era una bona causalitat 🙃

#ElMónMàgicDeLot #LeilaniIElNigromant #GuiaDeLectura #LiteraturaFantàstica #GuiaDeLectura #GuiaPedagògica #CentresDocents #ComingSoon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s