4t llibre acabat

Ara, sense fer-ne comptes, sense estar preparada, sense gairebé ni adonar-me’n, he acabat el 4t llibre de Lot. El primer esborrany. 來 Però la història està acabada i ja no es toca. El que està escrit és el que havia d’escriure. I punt.

Sabia que el final estava a prop però no tant. I com acaba el llibre Déu ni do. Sense epíleg ni res, així, de cop. I ja t’arreglaràs. Jo, en la meva capacitat innata per ser l’oposat a una pitonissa: serà el darrer, tot se tanca 🤔 En fi, no sé si serà el darrer però queden un munté d’històries obertes! 🙈🙈🙈 No sé quan el publicaré, supòs que el 2024 (OMG). Però consolau-vos perquè el temps no existeix 😂😂😂

269 pàgines (més o manco com la resta)
96648 paraules (això sí que canviarà però per l’estil de la resta)

Alea jacta est

Lot ha mort, llarga vida a Lot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s