Lot al Festival de literatura Palma Fantàstica

Els dies 6, 7 i 8 se celebrarà a la Biblioteca de Can Sales el Festival de literatura i altres gèneres fantàstics. Enguany és la segona edició d’aquesta trobada literària per als amants de la fantasia.

Cartell del festival Palma Fantàstica

El festival comença dijous dematí, amb la inauguració i una conferència sobre les llegendes de Mallorca a càrrec de Caterina Valriu. Després l’horabaixa, a partir de les 17.30 h, podeu trobar una taula quadrada entre l’equip dels homes llop i l’equip dels vampirs; una conferència sobre la literatura pulp amb el creador de l’app Tentacle Pulp; la presentació d’El món màgic de Lot: Els dos capitans, amb la seva autora i l’escriptora Laura L. Capella; i també una xerrada sobre la sèrie dels anells de poder, a càrrec de la Societat Tolkien Espanyola.

Fixau-vos que hi ha activitats que s’entrecolquen perquè tenim dos espais principals: la Comicteca (planta baixa) i la sala d’actes (soterrani).

Divendres continuarem l’horabaixa, a partir de les 17 h, amb el taller sobre sistemes de màgia de na Concha Perea, la presentació de La danza de los árboles amb Pau Ferrón i Javier Giménez; la youtuber @entretulipanes ens posarà al dia amb les plataformes i assistirem a la final del concurs #mireinoporunapluma amb Mano de Mithril i les llibreries Campus i Ínsula literària.

Heu vist quin photocall més xuli que hi ha a la Biblioteca de Can Sales?

Dissabte ja seran paraules majors. Tot el dematí tindrem activitats a múltiples espais: un altre taller d’escriptura amb Concha Perea i Aranzazu Serrano; una conferència sobre criatures mitològiques del món nòrdic amb les mateixes escriptores fent “doblete”, i una taula rodona sobre éssers mitològics. Us havia dit ja que el tema del festival són les criatures llegendàries? També tindrem conferències sobre rol, Harry Potter, un taller de varetes màgiques i una exhibició d’esgrima. Ah, i que no se us oblidi visitar l’exposició de les cobertes de la revista digital Tentacle Pulp, una app de relats de ciència ficció, fantasia i terror.

Durant tot el festival tindrem a la biblioteca la llibreria Campus que vendrà les novel·les dels escriptors assistents.

Podeu consultar el programa al web de la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s