Feliç Dia de les escriptores

Avui és el Dia de les Escriptores! Així que estic de celebració, per la part que em toca! 😚🥳📚🔝

I amb molta il·lusió he participat en un acte que la Biblioteca Pública de Palma ‘Can Sales’ amb motiu daquesta data tan assenyalada. 👩‍💻👩‍💻👩‍💻 El tema d’enguany relaciona dones, escriptores i guerra, i he llegit un fragment del llibre ‘Ànima de tramuntana’ de Núria Esponellà. No farem spoilers, per si no heu llegit la novel·la que des d’aquí us recoman, però és el moment que Ekinar cerca Atabels entre la multitud i no el troba. 🙃

Gràcies gràcies gràcies Biblioteca de Can Sales per convidar-me i per les fotos! 📷 I els vídeos! 🎥 Com sempre i per a sempre amb les biblioteques! 🔝📚 I ja que hi som… quina una en teniu pensada per dilluns que ve? Perquè és el dia de les biblioteques i això ho haurem de celebrar amb festa grossa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s