Revisant el 3r llibre

(Ahir vespre, jo): ‘A Dios pongo por testigo’ que demà dematí lo primer que faré serà ioga!
I aquí estic (2a foto), davant l’ordinador 😂😂😂 revisant el 3r llibre de Lot, La reina Leilani.

I seguint amb els incompliments de coses,’ vaig a fer un recull de tips que me van marcar al II Festival @palmafantastica i que incomplesc clamorosament:

1️⃣ @aranzazu_sl i @conchapereagomez: els editors t’ha de pagar pel llibre ❌️ Jo de moment els dos darrers els autopublic ‘a lo grande’ 😂😂😂 i fins ara la declaració me surt ben negativa 😂😂😂
2️⃣ @conchapereagomez: decidir prèviament què NO pot fer el teu sistema de màgia ❌️ Però si jo no sé ni què faran els personatges al capítol següent 😂😂😂 I en 4t llibre venga a fer profecies que no sé ni com s’han de complir en el futur perquè no soc la pitonisa Lola 😂😂😂
3️⃣ @mesas_de_juego ens va xerrar dels lectors beta, que ‘no poden ser els teus pares’. Jo ja vos dic ara que l’única que llegeix els meus llibres abans de publicar és mumare. I Déu meu gràcies mumareta, que veu un munté de coses que jo no veig, i que me fa algunes recomanacions, que no sempre incorpor, perquè en això soc com n’Eli, caparruda i poc donada a rebre consells. 😂😂😂 Però bé, al 3r llibre, ja en maquetació i revisió (això no ho van dir al #palmafantastica però no s’hauria de fer. Però, és clar, jo no faig res com els altres, només faltaria. Ja m’ho diu la meva amiga @rosabonnin sempre, si ho puc fer com la resta o diferent a la resta… fàcil decisió 😂😂😂), idò això que vos deia, que al final he canviat una cosa del capítol de La biblioteca invisible 🤭🤐 que pens que és un bon canvi perquè a mi tampoc no me convencia.
4️⃣ Ah, i veis el meu quadern màgic? Hi apunt moltes coses DESPRÉS d’escriure-les, per evitar ficades de pota, controlar edats dels personatges a cada llibre, recordar fets, revisar que quadrin les cronologies… 😆😅🙃
5️⃣ I això tampoc no ho van dir al #palmafantastica2022 però ja vos ho dic jo ara. Anau de menys a més, com li diu Hanueke a n’Eli, lo que ella tampoc no l’escolta. Si començau, no faceu com jo, una saga de 5 llibres, amb màgia, bots temporals a saco, personatges amb edats diferents, profecies vàries…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s