Escriptors al teatre de barra de Can Sales

Avui tocava teatre de barra a la @bibliotecacansales amb els compis del @palmafantastica @manodemithril @sifeliztufueras i @tentaclepulp. He passat un gusté, sobretot perquè dues de les tres obres anaven d’escriptors i els seus personatges. He rigut A LOT 😂😂😂

La darrera ha estat total, quan a un escriptor que molt bé podria ser jo, la prota, na Caroline en homenatge a en Neil Diamond, se li rebel·la i pren vida pròpia. I va i li amolla que l’autor és: ‘algú que creu tenir raó’. Totaleta!

Boníssim! Hi he vist molt n’Eli reflectida. Hahahaha I en Kaleb, que ja vos confés ara que durant molt de temps va començar el tercer llibre mort. Tot i que llavors vaig ser jo la que em vaig rebel·lar 🤭😂😆

http://www.elmonmagicdelot.cat

#ElMónMàgicDeLot #LeilaniIElNigromant
#ElsDosCapitans #LaReinaLeilaniComingSoon #LiteraturaEnCatalà #LiteraturaFantàstica #FantasiaALaMallorquina #Fantasia #Novel·la #Saga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s