Presentació a Palma del llibre El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant

Ahir vam presentar el llibre a Palma, al Centre de Cultura Sa Nostra, i no puc fer més que agrair, agrair i agrair a tothom la vostra assistència, el vostre recolzament i el vostre amor. Gràcies Gràcies Gràcies. Va ser un horabaixa genial i vaig ser molt feliç de poder compartir amb tota la gent que estim la presentació de la meva primera novel·la, El mòn màgic de Lot: Leilani i el nigromant.

Però tot això no es fa “tot sol”. Al darrere hi ha un gran equip. Des de na Ceci, de Botons, que em va maquillar, a n’Arantxa Gállego de más bonito que un san luis, dissenyadora de la coberta del llibre i de moltes altres coses, i reportera fantàstica, passant per en Toni de Mopi, que va fer un vídeo de l’acte (“próximamente en sus pantallas”), en Guillem d’Edicions Balèria, i na Magdalena i na Carmen del Centre de Cultura Sa Nostra.

En tot cas, els vertaders protagonistes sou tots vosaltres, els assistents i futurs fans de Lot 😉 Gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s