El món màgic de Lot a l’Última Hora

El 28 d’agost de 2021 a Última Hora, en un article sobre les novetats editorials a les Illes Balears, ja se citava El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant com un dels títols que arribaria als mostradors de les llibreries, aquesta tardor.

En el seu article “Cascada de libros para un otoño literario” el periodista Adrián Malagamba feia referència, entre d’altres, als títols d’Edicions Balèria la publicació dels quals era imminent. Entre ells, la primera novel·la de Lot, Leilani i el nigromant, feia la seva flamant aparició en escena.

Encara no hi sortia la meravellosa coberta feta per Arantxa Gállego, de más bonito que un san luis; però gairebé millor, així la sorpresa ha estat més grossa per als futurs lectors. 😉

El 27 de setembre de 2021, a la secció de cultura de l’Última Hora hi trobam un article dedicat íntegrament a la primera novel·la de la saga. El titular no pot ser més engrescador: “La fantasía invade Mallorca con la trilogía ‘El món màgic de Lot’ de Joana M. Pastor“. Adela Rodríguez entrevista Joana M. Pastor Perelló, autora del llibre, i obre les portes del reialme de Lot als lectors que de ben segur aviat l’habitaran.

2 pensaments sobre “El món màgic de Lot a l’Última Hora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s