Presentació de la primera novel·la de Lot a Maria de la Salut

Dia 24 de setembre de 2021 es va presentar el llibre El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant a la Casa de Cultura de Maria de la Salut, en molt bona companyia. Guillem Rosselló d’Edicions Balèria va obrir l’acte, i Joan Gelabert va presentar la novel·la. Finalment, l’autora dedicà unes paraules als assistents i signà llibres als primers lectors de Lot.

Gràcies al Consistori actual per acollir-nos en aquest espai tan màgic, a Fent Carrerany per organitzar la presentació, i a Miquel Ferriol per la feinada, a Joan Gelabert pel seu meravellós parlament i a Magí Ferriol per les fotos. Gràcies gràcies gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s