32a Setmana del llibre en català a Mallorca

Primer any amb novel·la publicada, primer any signant llibres a la Setmana del llibre en català! No es pot demanar més… o sí? 😀

Dijous 28 d’octubre va començar #LaSetmanaMallorca amb el pregó de Maria Barbal, escriptora que el 2021 ha guanyat el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. #LaSetmanaMallorca està organitzada pel Gremi de llibreters de Mallorca, amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària i les editorials Combel i Baula.

https://www.llibretersmallorca.cat/programa-activitats-de-la-32a-setmana-de-llibre-en-catala/

Divendres 29 la llibreria Quart Creixent em va convidar a participar signant llibres, l’horabaixa, al pati de la Misericòrdia a Palma. Només el fet de poder ser allà, de la mà de na Miquela Serra i del Gremi dels llibreters de Mallorca ja era un grandíssim regal. Però la vida encara tenia més per donar. I, a banda de la família i les amistats que s’acostaren, gràcies gràcies gràcies, una jove lectora desconeguda va veure la meva novel·la a Llibres Ramon Llull (gràcies Àlex), li va cridar l’atenció, se la va comprar (gràcies pares i mares que comprau llibres als vostres fills i filles, començant pels meus progenitors!) i li vaig signar (jo!!!!). Va ser un dels moments més emocionants de la meva vida! Esperem que el primer de molts similars!

Per altra banda, no només de llibres viuen les llibreries i n’Arantxa Gállego de viu sa Serra també va desembarcar a #LaSetmanaMallorca. Per si no ho sabeu, aquesta al·lota és la creativa creadora de les tapes de la meva novel·la El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant, amb la seva marca más bonito que un san luis. El millor és que a Quart Creixent, sense saber que ens coneixíem, van posar el meu llibre devora la seva agenda! Increïble! I, és clar, després hi ha les fotos del que vaig firar divendres per començar a obrir boca!

La cirereta del pastís la va posar dilluns #LaSetmanaMallorca, amb la presentació de la darrera novel·la de Jordi Sierra i Fabra, un dels autors que més record de nina. El último set és un dels meus llibres preferits de tots els temps. Llegir aquest home és fantàstic però escoltar-lo també! I tots els assistents vam gaudir amb les seves explicacions i també amb els seus spoilers! (hehe). En acabar l’acte, li vaig demanar que em signàs un exemplar del seu darrer llibre i… li vaig regalar la meva primera novel·la! (cridem visca per les dones valentes). Així que ja podem dir que la màgia de Lot ha entrat a Barcelona per la porta gran! Gràcies gràcies gràcies a tots per tant. I sobretot recordar en Guillem Rosselló d’Edicions Balèria per confiar en mi i en Lot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s