I la novel·la també és a les biblioteques de Mallorca!

Fa un parell de setmanes que estam en ruta per les biblioteques de #Mallorca espargint la bona nova de #Lot i aquí teniu el reportatge gràfic!

Vam començar per la Biblioteca de Cort, seu mare de les Biblioteques municipals de Palma. A continuació també vam lliurar a la Bibilioteca de Can Sales un exemplar d’El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant. Sortint de Palma, el cotxe es fa imprescindible i anam cap a Llevant. L’alegria fou monumental en retrobar els companys i companyes de la Biblioteca de Manacor (no pareix possible però ja fa 9 anys que hi vaig fer feina!). Continuàrem cap a Can Torró, a Alcúdia, una biblioteca que feia pentura 25 anys que no trepitjava però de la qual en guard molt bon record, d’anar-hi de nina. Això sí que ha estat com travessar un portal i entrar a un altre món! Finalment, tornant cap a Ciutat, no podíem oblidar-nos del Centre Coordinador de Biblioteques del Consell de Mallorca.

I tot això per què? Per a què regalar llibres a les biblioteques? La resposta és molt senzilla i neix al cor: perquè hi crec, perquè de nina em van comprar centenars de llibres però també en vaig ser una usuària fidel. Les biblioteques formen part de la meva vida i, amb aquest petit gest, vull tornar una miqueta de tot el que m’han donat. Gràcies gràcies gràcies!

Podeu consultar la disponibilitat dels exemplars als catàlegs corresponents: al CABIB (Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears) per a les biblioteques municipals de Mallorca, al catàleg de Can Sales per a la Biblioteca Pública de Palma i al de la biblioteca de Can Torró, a Alcúdia.