23 d’abril de 2022, primer Sant Jordi de Lot

23 d’abril de 2022. Primer Sant Jordi com a escriptora (i amb dos llibres sota el braç!). Tensió, nervis (sobretot per la pluja), molta emoció i agraïment.

I tot comença com si fos un acudit. Saben aquell que diu: si la vida et dona llimones, fes llimonada? Idò si la vida et dona un ca d’aigua, beneeix que no faci una calorada i du’l-te’n a firmar. I la bona notícia és que vaig poder lluir les meves botes d’aigua vermelles que són super santjordieres.

Gràcies a Quart Creixent i a la Llibreria Lluna per convidar-me a firmar el dematí. I a Llibres Ramon Llull per fer-ho l’horabaixa. Gràcies gràcies gràcies per ser al meu camí i ajudar tant els que començam.

Gràcies a família i amics per venir a veure’m, malgrat les inclemències meteorològiques. Sou els millors!

23 d’abril de 2022. 21.30 h del vespre. El meu primer Sant Jordi com a escriptora. 2 llibres al carrer i agraïment infinit. Esgotada, feliç, emocionada i agraïda faig aquest vídeo (davall) sense filtres, a la cuina, com soc jo, autèntica i sincera. Gràcies gràcies gràcies