Lot al Suplement Bellver de dia 28 de maig

Avui, dia 28 d’abril de 2022, un grapat d’escriptors i bookstagrammers hem sortit al Diario de Mallorca, a un article d’en Miquel Rayó, al Suplement Bellver que coordina en Pere Estelrich.

El motiu és que vam participar a una taula rodona de les I Jornades del sector del llibre a les Illes Balears que va organitzar el Gremi de Llibreters de Mallorca els dies 25 i 26 del passat març a la Biblioteca de Can Sales (puc repetir que visquen les biblioteques un cop més?).

Me va encantar arribar a cases i poder-li dir a en Max, un cop més, que és un ca famós. 😂😂😂 El meu protector estimat em cuida més enllà de l’imaginable i m’ha ensenyat què és l’amor incondicional. Curiós eh? Un canet que no xerra i és la bondat i l’alegria personificades, si em permeteu la metàfora, m’ha ensenyat més que la majoria d’humans i m’ha fet millor persona. 😅

Gràcies companys! Això a l’article no ho diu però ens hi vam passar bé, eh? 😊 Laura L. Capella, Mano de Mithril, Montserrat García, Gemma Marchena, Laura Dorado i Neus Duran.

Moltes gràcies Gremi de Llibreters de Mallorca per aquestes jornades tan fantàstiques. Ens veiem a les properes 🥳 amb més llibres de Lot sota el braç, clar 📚