Leilani i el nigromant entre els més prestats a les biblioteques de Balears

Perquè no tot ha de ser guia de lectura i 33a Setmana del Llibre en Català a Mallorca 🤭🤭🤭

Avui he sabut que a la revista d’informació i crítica literaria @laveudelsllibres del País Valencià, dia 27 d’agost es va publicar un article que cita ‘El món màgic de Lot: Leilani i el nigromant’ com un dels més prestats a les biblioteques de Balears, segons dades del CABIB, el Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears. No m’ho podia creure. 🥳🥳🥳 Quina il·lusió! 😥

Un cop més, gràcies gràcies gràcies a totes les biblioteques de les Illes que m’ajudau a fer-ho possible: @bibcort i a totes les biblioteques municipals de Palma @bibliopalma, a la @biblioteca_cultura_artesana i a totes les biblioteques de la xarxa del Consell de Mallorca, especialment al Centre Coordinador @culturamallorca, a la xarxa de biblioteques de Menorca
@bibliomenorca, a la @bibliotecacansales, a la @biblioteca_cantorro i a la Biblioteca de la @fundacionmarch de Palma. I esper no deixar-me’n cap 😅 (a les de les xarxes no us puc esmentar a totes que no acabaríem mai).

Gràcies estimats bibliotecaris i bibliotecàries per fer-me costat en aquesta nova aventura com a escriptora. 💜📍

https://www.laveudelsllibres.cat/noticia/77859/els-mes-llegits-a-les-biblioteques-de-les-illes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s