Vídeo de l’autora de Lot per a la 33a Setmana del Llibre en Català (Mallorca, 2022)

El Gremi de Llibreters de Mallorca enguany s’ha bolcat en l’organització i difusió de la 33a Setmana del Llibre en Català que se celebrarà a Mallorca de dia 14 a dia 18 de setembre de 2022, al pati de la Misericòrdia de Palma. I l’agència de publicitat Taempus, a més de fer un cartell súper xulo ha fet un muntatge per als 9 escriptors i escriptores que presten la seva imatge per al cartell. Aquí teniu el meu clip de vídeo. D’aquí a Hollywood! hahahahahaha

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s