Jurat d’un concurs a la Biblio de Can Sales

Avui ha estat un dia molt xuli! 😍 El dematí he anat al lliurament de premis del concurs de cartes d’amor de la Bbiblioteca de Can Sales. Ha estat molt divertit i emocionant! Sobretot perquè el receptor d’una de les declaracions d’amor ha llegit la carta, en directe. I no en sabia res! L’al·lota que és als EUA li va dir que havia d’anar l’endemà a la biblio però no li va explicar per què. OMG ha estat súper emocionant. Com si fóssim a una peli de Hollywood 💌💘💨

Mai havia fet de jurat en res i ha estat una primera experiència preciosa. 💗 Com sempre les #bibliotecàries de Can Sales són un 🔟! I jo súper feliç i agraïda de poder col·laborar amb la biblio. 😇 I devora en Miquel Àngel Lladó i n’Helena Tur, dos escriptors de l’alçada d’un campanar! 😍

Gràcies gràcies gràcies!

#Biblioteques #Concurs #Amor #CanSalesEtsTu #Jurat #Premi #EmocióMàxima #Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s